Sobre medicaments per a la memòria, la cognició i la demència relacionades …

Sobre medicaments per a la memòria, la cognició i la demència relacionades …

Taula de contingutsApixaban, el genèric per a Eliquis, està disponible i … Pot ser divertit per a qualsevol persona

Imatge Alguna vegada us heu atret a comprar els vostres medicaments a una farmàcia en línia o a un lloc web addicional? Podeu protegir -vos pel vostre compte i la vostra família en ser conscients en obtenir medicaments en línia. Alguns llocs d’internet de farmàcia s’executen legalment i ofereixen comoditat, privadesa personal, estalvi de preus i garanties per adquirir medicaments. No tots els llocs coincideixen.

La FDA adverteix que hi ha nombroses farmàcies en línia arriscades que asseguren vendre medicaments amb recepta a preus profundament assequibles, normalment sense requerir recepta mèdica. Aquestes farmàcies basades a Internet ofereixen habitualment medicaments no aprovats, falsos o d’altra manera perillosos fora de les salvaguardes seguides de farmàcies certificades. Nombroses botigues de drogues en línia perilloses utilitzen «botigues» falses per simular botigues de medicaments certificats o per fer -vos assumir els seus medicaments originaris de països amb criteris d’alta seguretat i seguretat.

Aquests medicaments podrien ser falsos, caducats o no segurs per a vosaltres i també els membres de la vostra família. Com es pot saber si una farmàcia a Internet funciona legalment?

No tenen llicència als Estats Units i a la vostra junta estatal de Drug Store. No tingueu cap farmacèutic certificat al personal per respondre a les vostres preocupacions. Envieu medicaments que semblin diversos que el que obteniu a la vostra botiga de drogues comunes o que aparegueu en els envasos de productes trencats, perjudicats, en un idioma estranger, no tenen data de caducitat o s’acaba.

Factureu -vos pels articles que mai heu comprat ni obtingut. No proporcioneu defenses clares creades del vostre individu i també d’informació monetària. Ven les vostres dades a diversos altres llocs web. Aquests magatzems de drogues sovint ofereixen medicaments que poden ser perillosos a causa del fet que poden: tenir excessius o pocs del component actiu que necessiteu per tractar la vostra malaltia o condició.

Incloeu els components equivocats o altres substàncies perjudicials. El component actiu d’un producte de medicació aprovat és el que fa que la medicació sigui eficient per al problema de salut o el problema que es pretén tractar. Si un medicament té components actius no identificats, pot deixar de treballar per tenir el resultat previst, podria tenir una comunicació imprevista amb altres medicaments que esteu prenent, pot causar efectes negatius perillosos o pot crear diverses malalties greus, com ara al·lèrgies greus.

Hi ha mètodes que podeu reconèixer una farmàcia en línia segura. Aquestes botigues de drogues: demanen constantment la recepta d’un professional mèdic. Tenen llicència amb un consell estatal de farmàcia.

Amb https://catalunyafarm.com/comprar-kamagra-online/ el preu dels medicaments amb recepta que es disparen avui en dia, els medicaments genèrics ofereixen un comparable molt menys costós per als clients., Dean emèrit, així com professor de química medicinal i farmacologia molecular al Purdue College College of Pharmacy a West Lafayette, Indiana. Segons Dr. Rubinstein, la regulació de la farmàcia en alguns estats requereix que els farmacòlegs donin un mateix comú quan es recomana un medicament de marca.

Change Language To: Spanish Portuguese

es_ESEspañol